Societe Generale Експресбанк обяви нови пролетни лихви по потребителски кредит Експресо. До 31 май 2012г., клиентите могат да се възползват от промоционална лихва 9.95%* за кредити в лева със срок на изплащане до пет години. Сумата, която може да бъде изтеглена е до 30 000 лева. Също така, банката не изисква поръчител, както и такса за кандидатстване и управление на кредита.

„Вярваме, че максимално облекчените финансови условия и олекотената процедура при теглене на потребителски кредит ще помогнат на клиентите да не се притесняват за разходите около наближаващите Великденски и майски празници, както и за абитуриентските балове", обясни Миглена Митева, Мениджър Кредитни Продукти в Societe Generale Експресбанк.

Желаещите да ползват услугите на банката, могат да разчитат на професионален финансов съвет от страна на експертите на Societe Generale Експресбанк във всеки един от 150-те офиса на банката в цялата страна.

При избора на кредит ще им бъдат предоставени ясни и прозрачни условия и така ще могат да вземат своето решение без притеснение от липса на информация по отношение точната цена на кредита и вноските към него. Освен това клиентите могат да получат възможност за частичен гратисен период по време на кредита, както и да се възползват от допълнителни застраховки „Безработица" и „Временна неработоспособност" към кредита.

*Пример за кредит 10 000 лева за 5 години: ГПР 12,06%. Месечна вноска: 212.22 лв. Обща дължима сума: 13 099.96 лева. Такса усвояване: 259 лв. Такса обслужване на разплащателна сметка: 1.79 лева месечно. Необходимост от застраховка „Живот".