В интернет бяха разпространени нови снимки на Volkswagen NMC, но този път с добро качество и в реална среда, пише autoclub.bg.

Моделът, който на този етап е предвиден само за Китай, се явява на практика CC версия на популярния Jetta, продаван в страната като Sagitar. Колата се базира на MQB платформата и по всяка вероятност ще се предлага с 1.4 TSI и 2.0 TSI мотори, оборудвани с 7-степенен автоматик DSG.

Официалната премиера на модела е планирана за декември по време на изложението в Гуангджоу, а продажбите трябва да стартират в началото на 2015 г. Цените ще започват от около 29 000 долара.

Автосалон Москва: Renault Sandero Stepway за Русия

Renault представи руската версия на модела на Dacia - Sandero Stepway, по време на автомобилния салон в Москва. Както може да се очаква, визуалните разлики между румънската и френската кола са сведени до минимум. На практика, освен логото на предния капак, сменени са и двете брони, както и някои дребни декорации по каросерията.

Според наличната информация, първоначално моделът ще бъде пуснат на пазара в Русия само с един двигател. Това ще бъде 1.2 бензин със 75 к.с., като продажбите се очаква да стартират преди края на годината. Цени не бяха оповестени.