Би Джи Ай Груп АД-София(BOH) удължава срока на подписката, чрез която се извършва публично предлагане на акции от увеличението на капитала с 13 дни, уведомяват от емитента. Срокът е удължен до 17.03.2015 година.

В съответствие с взетото решение, се променят дата на вписване на увеличението на капитала в Търговския регистър, датата на регистриране на емисията акции от увеличението на капитала и на записаните от инвеститорите акции от увеличението по техни сметки в Централен депозитар АД, както и датата на вписване на емисията акции във водения от КФН регистър на публичните дружества.

Останалите условия на публичното предлагане на новите акции от увеличението на капитала на Би Джи Ай Груп АД, предвидени в Проспекта за първично публично предлагане на акции на Дружеството не се променят.

Информация за инвеститорите е налична на адреса на Дружеството и ИП Интеркапитал маркетс АД в гр. София, ул. Добруджа № 6, ет. 3, тел (+359) 2 921 05 10, факс:(+359) 2 921 05 21. Лицата за контакти са Емилия Съева и Николай Майстер.