Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ свиква общо събрание на акционерите на 28.11.2011 год. от 11.00 ч. в гр. София, ул. Вискяр планина 2, ет. 1, офис 1, при следния дневен ред:

- Доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2010 год.;
- Приемане на годишния финансов отчет на дружеството за 2010 год.;
- Доклад на регистрирания одитор за 2010 год.;
- Отчет на Директора за връзка с инвеститорите;
- Доклад на Одитния комитет;
- Избор на регистриран одитор;
- Промени в Одитния комитет;
- Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2010 год.;
- Промени в органите на управление на дружеството. Проект за решение:
Освобождава като членове на Съвета на директорите: Стефан Пламенов Папалезов, Светослав Димитров Иванов, Румен Василев Петров. Избира за членове на Съвета на директорите, с мандат от пет години: Стефан Пламенов Папалезов, Мариана Петрова Кьосева и Аглая Василева Василева;
- Промени в устава на дружеството;
- Промяна на наименованието на дружеството. Проект за решение: Променя наименованието на дружеството на Степ Инвест Капитал АДСИЦ;
- Промяна на адреса на управление на дружеството. Проект за решение: Променя адреса на управление на дружеството на: гр. София, бул. Цар Освободител 21, ет. 1, ап. 1.

При липса на кворум събранието ще се проведе на 13.12.2011 год. от 11.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 14.11.2011 год.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 10.11.2011 год.