През изминалите дни представители на ръководството на EVN България проведоха станалите вече традиционни информационни срещи с областни управители в Югоизточна България, която се обслужва от дружеството.

Целта на срещите е да се поддържа редовният диалог между дружеството и областните управители, които се запознават с направените до момента инвестиции от страна на EVN България и с изпълнението на инвестиционните планове на дружеството за 2012 г. Беше предоставена информация и за реализираните инвестиции на EVN в България от над 1 милиард лева в енергийна инфраструктура и клиентско обслужванe в Югоизточна България за първите седем години от дейността на компанията в страната. Допълнителен акцент на срещите бяха въпроси свързани с темата за повишаване на енергийната ефективност.

Срещите на EVN България с областни управители са част от последователната политика на дружеството за информиране на обществеността относно действията и плановете на компанията по поддръжката и модернизирането на електроразпределителната мрежа в Югоизточна България.