Желаещите могат да кандидатстват за издаване на кредитните карти без такси за одобрение и обслужване в рамките на изложението "Автомобилен салон 2007"

Специално за изложението в Интер Експо и Конгресен Център "Автомобилен салон 2007" Пощенска банка организира промоция за издаване на кредитни карти American Express, VISA и EuroLine при изключително преференциални условия. Заявления за кредитни карти желаещите могат да подадат както на специалния щанд на Пощенска банка на изложението, така и в офиса на BRS на ул. Цар Иван Шишман 30 или да кандидатстват онлайн на apply.postbank.bg

За EuroLine кредитна карта клиентите могат да кандидатстват без такса за одобрение на кредита. American Express и VISA кредитни карти ще бъдат предлагани без такса за обслужване за първата година от издаването. Промоцията стартира на 15 юни и е в сила до 30 юни, съобщават от финансовата институция. Припомняме ви, че кредитните карти, които присъстват в портфолиото на Пощенска банка, са достъпни и за клиентите на ДЗИ Банк от края на месец април тази година.

Кредитните карти EuroLine и VISA предлагат редица предимства на своите клиенти. С кредитни карти VISA клиентите могат да пазаруват в над 17 000 търговски обекта в България и над 24 млн. търговски обекта по целия свят. Пари в брой могат да се теглят до пълния размер на кредитния лимит от над 1 000 000 банкомата в страната и чужбина. Кредитните карти EuroLine се приемат в над 6 000 търговски обекта в страната, а по всяко време на денонощието картодържателите могат да теглят пари в брой от банкомати в цялата страна.

Пощенска банка е екслузивен издател на American Express кредитни карти, които се приемат в милиони търговски обекти в цял свят и над 5 800 търговски обекти в България, партньори на банката. С тях клиентите на Пощенска банка получават безлихвен гратисен период до 55 дни, застраховки на новозакупени стоки и при пътуване, специални отстъпки по целия свят, съдействие при пътуване в чужбина в над 2200 туристически офиса в света.