Пощенска банка стартира специална лятна промоция за своите картодържатели. Притежателите на EuroLine, VISA и American Express от банката ползват отстъпки в избрани туристически агенции. Офертите по програмата „На почивка с Пощенска банка" ще бъдат в сила до 20 август, съобщават от финансовия трезор, оглавяван от Антъни Хасиотис.

В рамките на специалното предложение се включват отстъпки до 5% за самолетни билети, ваканционни и круизни пакети както за българските курорти, така и в цял свят, чрез избрани туристически агенции. Партньори на банката по тази промоция са едни от най-големите туроператори в България - агенции "Алфатур", "Астрал холидейс", "Александър тур", "Аполо", "Посока" и "Сън лайт травел".

В изброените агенции притежателите на American Express, EuroLine или VISA ползват специални отстъпки, ако платят с кредитна карта, издадена от банката. Успоредно с това картодържателите, които се възползват от специалните предложения, участват в томбола с награда уикенд за двама в бутиков спа хотел "Орхидея" в КК "Златни пясъци".

Кредитните карти EuroLine и VISA предлагат редица предимства на своите клиенти. С кредитни карти VISA клиентите могат да пазаруват в над 17 000 търговски обекта в България и над 24 млн. търговски обекта по целия свят. Пари в брой могат да се теглят до пълния размер на кредитния лимит от над 1 000 000 банкомата в страната и чужбина. Кредитните карти EuroLine се приемат в над 6 000 търговски обекта в страната, а по всяко време на денонощието картодържателите могат да теглят пари в брой от банкомати в цялата страна.

Пощенска банка е екслузивен издател на American Express кредитни карти. С тях клиентите на Пощенска банка получават безлихвен гратисен период до 55 дни, застраховки на новозакупени стоки и при пътуване, специални отстъпки по целия свят, съдействие при пътуване в чужбина в над 2200 туристически офиса в света.