От 1 юни Търговска банка Алианц България предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти уникален за българския пазар банков продукт - бонус cash-back по револвираща кредитна карта MasterCard или VISA, като възстановените средства се изплащат по депозит Алианц Детство.

При всяка транзакция, извършена с кредитната карта в страната или чужбина, банката връща 0,50 лв., които се натрупват по специална сметка в рамките на шест месеца. След изтичането на този срок натрупаните средства се изплащат по депозита. ТБ Алианц България предвижда и допълнителен бонус за тези клиенти, които използват често своите кредитни карти. При достигане на 30 броя транзакции за 6 месеца, банката удвоява натрупаната до момента сума, а всяка следваща транзакция натрупва вече по един лев в полза на любимия малък човек. Вече постъпил в депозита, бонусът започва да носи и допълнителна доходност от лихвите, които се начисляват по него. В дългосрочен план годишната доходност по депозит Алианц Детство достига до 12%.

Депозит Алианц Детство може да бъде открит от всеки, който желае да спестява за дете до 18-годишна възраст. Минимална сума за откриване не се изисква. За онези, които нямат собствено дете, банката е предвидила възможност депозитът да бъде в полза на друго.

"Тази нова възможност е продължение на мотото по детския ни депозит - "Пораснали мечти". - уточни г-жа Галя Димитрова, изпълнителен директор на ТБ Алианц България - По време на срока на депозита клиентите могат да довнасят суми без ограничение, независимо от размера им. Колкото повече и по-често довнасят, толкова по-близо ще са до сбъдването на големите мечти."

До края на месец септември продължават да бъдат в сила и преференциалните условия за издаване на кредитни карти на Търговска банка Алианц България, а именно: безплатно издаване, без такса за първата година и месечна лихва само 0,57% за първите 6 месеца след издаването. Клиентите са освободени от такса при пазаруване в търговски обекти в страната и в чужбина, както и за плащане в интернет. Гратисният период за плащанията, извършени с картата, е до 45 дни.