Транс Телеком под марката 4ever въвежда нови по-изгодни пакети за мобилен интернет и скорост до 8 Mbps във всички 42 населени места с WiMAX покритие от оператора. С новите пакети към услугите 4Surf USB и 4WEB потребителите ще заплащат с до 70% по-ниска месечна такса и ще имат възможност да ползват мобилен интернет с по-високи скорости и неограничен трафик.

В зависимост от месечната такса пакетите включват мобилен достъп до интернет със скорост до 2, 4 и 8 Mbps, до 2 телефонни номера и до 100 безплатни минути на месец за разговори към страната и чужбина. След изчерпване на минутите, включени в пакета, потребителите на 4Surf USB и 4WEB говорят по тарифа средно с 30% по-ниска от тази на традиционния оператор. Всички абонати на Транс Телеком говорят помежду си безплатно.

Месечните такси за пакетите 2, 4 и 8 Mbps са съответно 10, 18 и 28 лв. при сключване на договор. При предплащане на месечните такси, потребителите получават безплатен интернет достъп за 1 или 2 месеца в зависимост от срока на договора. Транс Телеком предоставя мобилен интернет без да ограничава  обема на трафика и без намаляване на скоростта в рамките на избрания от потребителя пакет.

Чрез  клиентски web портал потребителите по всяко време могат да правят бързи и лесни справки за личния си акаунт. Новите пакети са в сила за настоящи и нови клиенти на компанията - физически и юридически лица.

Припомняме, че само преди месец Транс Телеком предостави на своите клиенти една от най-изгодните цени за разговори към мобилните оператори у нас -  22 стотинки на минута с ДДС. С направеното намаление потребителите спестяват до 41% от цената за минута разговор.