Българите вече могат да изтеглят кредит за рекордно кратък срок - по-малко от 20 минути!

най-бързите заеми в страната се отпускат от Вива Кредит в магазините на Хенди - 150 на брой в общо 55 града в страната, за суми от 200 до 1000 лв. Партньорството на Вива Кредит и Хенди гарантира на хората максимално удобство и бързина, за да покриват своите спешни финансови нужди веднага.

Емил Бояджиев, един от управителите на Вива Кредит, коментира: „Никога досега не е имало по-бързи кредвити, които да се предлагат на толкова удобно място. Магазините Хенди са разположени на най-оживените улици и места, през които всекидневно минават огромен брой хора. Обслужването и атмосферата в тях са на отлично ниво, а служителите им подържат много близък контакт с клиентите. Това превръща Хенди в чудесен партньор за нашия бизнес, а магазините им в изключително подходящо място за отпускане на нашите бързи заеми. Въпреки ожесточената конкуренция и огромното предлагане на пазара, търсенето на бързи кредити в България продължава да расте. Удобството и бързината ще имат все по-решаващо значение за хората при тегленето на пари назаем."

От своя страна президентът на Хенди Николай Филипов обясни: „С поставяне началото на новата инициатива, нашата компания желае да затвърди своята лидерска позиция в предлагането на персонализирани решения, специални оферти и разширен спектър от услуги. Стратегическото партньорство с надеждна и стабилна компания като Вива Кредит е в резултат на увеличеното търсене на бързи кредити в България, потвърдено от обстойни изследвания в областта на потребителското финансиране. Всички клиенти на Хенди ще имат възможността да се възползват от светкавично бързите кредити на Вива Кредит с максимално опростени условия, създадени специално за тяхно улеснение. Предлагаме новите финансови продукти на пазара след обстойно проучване на нуждите и очакванията на този сегмент".

Заемите на Вива Кредвит в магазините Хенди се изплащат на равни месечни вноски и са със срок на погасяване - 3, 6 или 9 месеца. Вива Кредит развива и собствена мрежа от офиси за пари, като предлага също онлайн кредити и ипотечни заеми.

Вива Кредит е млада и лицензирана от БНБ небанкова финансова институция, собственост на български предприемачи. Компанията се развива много бързо и е с амбиция да е сред лидерите на пазара за бързи кредити в България. Заемите на Вива Кредит са съобразени с нуждите на всички, които ценят времето си, имат неотложна и спешна нужда от пари и нямат възможност да чакат до следваща заплата. Разнообразието от продукти, които компанията предлага, включва бързи заеми до заплата, кредити с месечни вноски, онлайн кредити и ипотечни заеми.