От днес в продължение на един месец три от най-търсените услуги на VIVACOM ще се предлагат между 25 и 50% по-евтино за целия срок на договора, който потребителите подпишат. 100 Mbps интернет вече ще струва 19.90 лв. на месец, а планът с 20 Mbps може да се заяви на цена от 12.60 лв. Най-големият пакет за телевизия с над 70 канала потребителите получават за 12.80 лв., а мобилният план UniCall L дава 1200 минути към всички мрежи за 15 лв. месечно.

Предложенията на VIVACOM са комплимент към клиентите по случай тригодишния юбилей на телекома. Новите цени на услугите са валидни за целия срок на договора и пестят на потребителите между 50 и 240 лв. на година.
Интернет офертите предлагат двойно намаление на цената за най-високата скорост от 100 Mbps и 25% намаление при заявка на по-ниската - 20 Mbps, като в цената влиза безжичен рутер, лицензирана антивирусна защита за компютър и безплатна инсталация на място. Със заявката на VIVACOM FiberNet100 потребителите могат да спестят разходи от 240 лв. годишно.

Предложението за мобилния план UniCall L, част от една от най-успешните тарифни линии на оператора, осигурява 600 минути към всички мобилни мрежи, разпределени по дестинации и още 600 минути към всички стационарни номера срещу 15 лв. на месец през целия срок на договора. Двойното намаление пести по 180 лв. на година от такси.
Офертата за най-големия ТВ-пакет - EXTRA - осигурява 28% по-ниска цена за пълния набор от телевизионни програми, които VIVACOM предлага, безплатно оборудване и инсталация на услугата. Офертата пести на потребителите средно по 60 лв. на година. В допълнение зрителите получават безплатен достъп до 24-часовия канал за филми и спорт VIVACOM ARENA и до видеотека с над 500 хитови български и холивудски филми за развлечение на цялото семейство.