Нови служители търсят от "Ръководство въздушни полети" (РВД). Стартира новата сесия за подбор на ръководители на полети, като условието е кандидатите да са на възраст до 30 години, видя Money.bg в официално съобщение. В него се посочва, че към желаещите да започнат тази нова работа не е задължително да имат предишен опит. Приемът на документи е до 31 октомври, а интервюта с одобрените кандидати ще се провеждат в началото на следващата година.

Изискванията за работата  включват висше образование със степен "бакалавър" и добро ниво на английски език. При неуспешно явяване на психомоторните тестове FEAST или WOMBAT, се уточнява, че кандидатът ще бъде допускан повторно до следващ подбор за ръководители на полети, след не по-малко от 24 месеца от датата на предишното явяване, но не повече от две явявания на всеки от тестовете.

Снимка 209582

Едни от най-високите заплати у нас

Специалистите в държавното предприятие са сред най-добре платените в България, което съвсем логично го прави и едно от желаните места за намиране на работа. Официална информация за размера на възнагражденията обаче липсват. От РВД заявиха пред екипа ни, че "нямат право да коментират размера на месечните възнаграждения, които се предлагат на служителите". 

По неофициална информация на Money.bg средната месечна заплата в РВД е над 10 000 лева.

Летище София достигна аеропортите в Истанбул, Цюрих и Париж по ключов показател

Летище София достигна аеропортите в Истанбул, Цюрих и Париж по ключов показател

Вече са инвестирани над €14 милиона в ESG на столичното летище

Ръководителите на полети у нас са в топ 10 в Европа

Рекордно високият трафик постави районният център в София между първите десет от колегите им в Европа през интензивния летен сезон. Това поставя ръководителите на полети на BULATSA на осмо място в Европа след London ACC, Karlsruhe ACC, Maastricht UAC, Marseille ACC, Wien ACC и Madrid ACC, и второ място в региона - веднага след Ankara ACC.

Обслужения безопасно и ефективно трафик е осигурен с използването на единадесет работещи сектора, комбинирани в секторна конфигурация, отразяваща специфичното натоварване и комплексност в западната част на България.