Акционерите на Адванс Терафонд АДСИЦ-София (6A6), могат да получат дивидента си за 2014 г. от 10 юли 2015 г. Дивидентът е с брутна стойност 0.30 лв. на акция. Нетниат размер на дивидента на една акция за акционерите физически лица е 0.285 лева.

Банката, избрана да обслужва изплащането на дивидента е Банка ДСК ЕАД. На акционерите, чиито сметки за ценни книжа се намират в регистър А на Централен депозитар АД (лични сметки), дивидентът ще бъде изплащан чрез клоновете на Банка ДСК ЕАД, а  на акционерите, чиито сметки за ценни книжа се намират в регистър Б на Централен депозитар АД (клиентска подсметка при инвестиционен посредник), дивидентът ще бъде изплащан чрез съответния инвестиционен посредник със съдействието на Централен депозитар АД.

Крайният срок за изплащане на дивидента е 10.10.2015 год. След изтичане на крайния срок за изплащане на дивидента, в рамките на петгодишния давностен срок, всеки акционер, който не е получил своя дивидент за 2014 год., ще може да го получи от дружеството в брой или по банков път след изрично отправено искане за това на адреса на управление на дружеството.

Неполучените и непотърсени дивиденти след изтичане на петгодишния давностен срок се отнасят във Фонд "Резервен" на дружеството.

Право на дивидент имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни след датата на ОСА или към 23.06.2015 година. Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право на дивидент, е 19.06.2015 година.