На финансовото изложение „Финанси за всеки", което се провежда от 6 до 8 декември 2006 г., Банка Пиреос ще участва с новата програма "Депозити с екстри", която включва специални предложения по 1-месечен, 3-месечен, 6-месечен и 12-месечен депозит. Банката ще представи и специалните си оферти за кредитни карти VISA Classic.

Банка Пиреос предлага 4 промоции по депозитните продукти:

  • 1-месечен депозит, при който лихвата се увеличава с 10% след всяко подновяване между втория и дванайсетия месец от неговото откриване. Продуктът позволява теглене и внасяне на суми до 1000 лева в срока на депозита.
  • 3-месечен депозит - При откриването на 3-месечен депозит, неговите притежатели получават 30% лихвена надбавка, която се запазва при всяко следващо подновяване. Продуктът дава възможност за теглене до 30% от размера на депозита.
  • 6-месечен депозит с потребителски кредит с лихва 8.95%. Всеки притежател на 6 месечен депозит за минимум 2000 лева или евро може да получи потребителски кредит при годишен лихвен процент 8,95%. Размерът и срокът на кредита не са обвързани с размера и срока на депозита.
  • 12-месечен депозит с овърдрафт с 0% лихва. Минималната сума на депозита е 3000 лева или евро, а неговите притежатели имат възможност да получат кредит овърдрафт за 6 месеца с 0% лихва. След изтичане на 6-те месеца овърдрафтът може да се запази при стандартните условия на банката.

Банка Пиреос предлага два вида международни кредитни карти Visa Classic: Visa Classic с 0% лихва и а карта Visa Classic с 1,5% бонус ("cash back").

Банка Пиреос е една от най-активно развиващите се финансови институции в България. Тя е универсална банка, специализирана в корпоративно банкиране, банкиране на дребно, финансови услуги за малки и средни предприятия, капиталови пазари, инвестиционно банкиране и лизинг.

В България Банка Пиреос оперира от 1994 г. В началото на 2005 г. Пиреос закупува Евробанк АД и в момента се нарежда сред десетте най-големи банки в страната. Тя разполага с клонова мрежа от 64 клона и се нарежда сред десетте най-големи банки в страната.
Банка Пиреос България е носител на наградата „Финансов продукт на годината за 2005 г." в категория „Кредитни продукти и финансиране" от Международното финансово изложение „Банки, Инвестиции, Пари", както и на първа награда в категорията „Най-добра печатна реклама" от Годишните награди на Българската асоциация по маркетинг за 2005 г.