От 27 февруари до 3 март във Всеросийския изложбен център (ВВЦ, бившият ВДНХ) ще се проведе специализирана междуотраслова изложба „Светът на сладоледа и на студа - 2007", информират руски бизнес медии.

Събитието си поставя изключително сериозни цели - на първо място да улесни разпространението на руския сладолед на националните и чуждестранни пазари. Освен това изложбата ще способства за повишаване качеството и разширяване асортимента на сладоледа и замразените продукти.

Ще се укрепят старите и формират нови делови контакти.

На изложението традиционно се представят различни видове сладолед, полуфабрикати и суровини, оборудване за производство, опаковка и превоз на сладолед.

По време на изложбата ще се състои седмият конгрес на производителите на сладолед в Русия. Ще се проведат многочислени форуми, кръгли маси, семинари, професионални конкурси, презентации и дегустации.

Най-добрите образци ще бъдат включени в програмата на рекламната дейност на Съюза на производителите на сладолед в Русия, за да бъдат реализирани на националните и международните пазари.
 

Екипът на Money.bg днес отправя
специалните си комплименти
 към  прочутия любител на шоколадов сладолед,
очарователния редактор
 Таня Иванова