Българска платформа с изкуствен интелект променя покупката на автомобили в САЩ. Тя е създадена от Сирма Солюшънс АД - най-голямата софтуерна компания в българската Сирма Груп Холдинг.

Платформата дава възможност на автомобилните компании да променят бизнеса си с помощта на някои от най-иновативните съществуващи софтуерни технологии.

Създадено за американската Automotive Industry Communication Platform, новото решение позволява на иновативните компании от автомобилната индустрия в САЩ да се възползват по най-добрия начин от силата на изкуствения интелект.

"Сирма Груп Холдинг" разпределя 1.4 милиона лева дивидент за 2021 година

"Сирма Груп Холдинг" разпределя 1.4 милиона лева дивидент за 2021 година

Реализираната печалба след данъци на дружеството за изминалата година е 1 034 415,82 лева

Новата комуникационна платформа,

задвижвана от изкуствен интелект, е добър помощник на съвременните търговци на автомобили.

Използвайки платформата, автомобилните компании могат да разкрият нови възможности за растеж, да оптимизират веригите си за доставки и да подобрят изживяването на клиентите си.

Тя разполага с вградени AI функции като персонализирани препоръки, откриване на аномалии и динамично споделяне на съдържание, които дават възможност на търговците да ангажират клиентите си по-смислено и интерактивно и води до повишаване на тяхната удовлетвореност и лоялност.

"Сирма Груп Холдинг" придоби 55% от конкурента си "Ти Би Ай Инфо"

Българската "Сирма Груп Холдинг" придоби мажоритарен дял от свой IT конкурент. Какво следва?

Компаниите ще разработват нов софтуерен продукт

"Изграждането на двойна екосистема за нашите партньори ни кара да осъзнаем важността на свързването на дигиталното и личното преживяване.

С тази усъвършенствана платформа с изкуствен интелект решаваме ключови бизнес предизвикателства за търговците на дребно в автомобилната индустрия и осигуряваме на клиентите им максимално безпроблемнa покупка на автомобил.

Постигането на всичко това ни дава увереност, че създаваме бъдещето на електронната търговия от висок клас", споделя Николай Кондиков, директор "Технологични услуги" в Сирма Солюшънс АД.