Испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели Kave Home откри своя първи магазин в България.

Брандът Kave Home е създаден като онлайн платформа за търговия с мебели и аксесоари през 2013 г., а през 2019 г. променя концепцията си и отваря първия си физически магазин в Испания. Към днешна дата Kave Home присъства в повече от 80 страни в света и има над 100 физически магазина. През 2022 г. компанията отваря 42 нови физически магазина в 13 държави.

Kave Home приключи финансовата 2022 г. с оборот от 153 милиона евро - увеличение от 34% в сравнение с 2021 г. и удвояване на оборота спрямо пандемичната 2020 година.

Веригата TEDi продължава експанзията си в България с първи магазин в София

Популярна германска верига с 6 магазина у нас открива за първи път обект в София

Той ще се намира в столичен търговски център

Плановете на компанията са да отвори повече от 60 нови физически обекта по целия свят и  да достигне оборот от над 200 милиона евро през 2023 г.

"Откриването на първия български магазина на Kave Home е важна стъпка в стратегията за растеж на бранда. В ролята си на регионален център, България разширява присъствието на марката Kave Home в региона и укрепва позицията на бранда като световен лидер в решенията за мебели, дизайн и декорация", коментираха от компанията.

Обектът в София е открит в партньорство с Де 5 Студио. Фирмата е официален и ексклузивен представител на Kave Home за България.

Снимка 626667

Източник: kave home

Kave Home България

Разположен на повече от 450 кв. м, българският магазин на Kave Home се намира на бул. "Витоша" 105.

Брандът предлага мебели и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома - дивани, столове, маси, спални, осветление, градински мебели, както и специални серии за деца и домашни любимци.

Снимка 626669

Източник: kave home

Kave Home България разполага с всички мебели и аксесоари на склад. По този начин те достигат до клиентите в най-кратки срокове.

В магазина има и обособена зона за срещи на архитекти, дизайнери и клиенти - за удобство в работния процес.

Допълнение към новия магазин е онлайн порталът за пазаруване, който ще бъде пуснат в близките месеци. Той ще разполага с широка гама от продукти за дома, адаптирани към нуждите и предпочитанията на местните потребители.

Kave Home е водеща международна компания за дизайн, производство и дистрибуция на мебели с над 100 физически магазина и присъствие в повече от 80 страни в света. Основана е от Франсеск Джулия през 1982 г., когато той е само на 22 години и работи като стругар. Уникалната му визия за потенциала на мебелната индустрия обаче го превръща в успешен предприемач.

Снимка 626671

Източник: kave home