Служителите на международната технологична компания Progress в България, която е собственик на българската софтуерна фирма Telerik, ще работят в нов офис в София.

Всички близо 500 служители на дружеството у нас ще бъдат преместени в нова офис сграда на бул. "Цариградско шосе" и бул. "Йерусалим", съобщават от фирмата.

Снимка 361310

Източник: Progress

Новата сграда в столицата е на 7 етажа и е с площ от 11 500 квадратни метра, като служителите на компанията ще могат да ползват общо 36 различни зали за работа.

Снимка 361312

Източник: Progress

Тя разполага отделно и с детски център, който може да се ползва от децата на служителите. Последният етаж от сградата е направен като зона за забавление и почивка с различни игри, място за четене и разговори.

Офисът има още денонощен фитнес център, който заема площ от 900 квадратни метра.

Снимка 361311

Източник: Progress

"Като компания, която създава технологиите на утрешния ден, ние искаме да дадем на служителите си гъвкавостта и свободата да експериментират и да надскачат ограниченията, да се чувстват предизвикани и в същото време подкрепяни да иновират. Новият офис е една от най-големите ни скорошни инвестиции в екипа ни в България и се радваме да видим вълнението, което предизиква", коментира визепрезидентът на Progress Симеон Стойчев.