Всички фенове на Apple тръпнат в очакване какво ще представи компанията на годишното си събитие през септември. През следващата сряда най-вероятно ще видим новия модел iPhone. Това означава, че и голяма част от ползващите такива смартфони ще искат да си го купят.

Ако и вие сте решили да направите същото, не губете никакво време, а побързайте. Имате само няколко дни, за да успеете да продадете старият си iPhone и да покриете поне част от сумата за нов смартфон.

От сайтът LifeHacker твърдят, че именно моментът преди представянето на новия модел е най-подходящ и гарантира по-висока продажна цена.

Експерти от платформата за онлайн разпродажби Glyde очакват непосредствено преди събитието стойността на старите устройства на Apple да падне с 15%.

Същото се отнася и за останалите продукти на американския производител. На събитието, насрочено за 7 септември, има вероятност да дебютира и новият Apple Watch. Според някои слухове ще видим и последния модел на iPad.

Може би най-голямата промяна ще дойде с новата версия на MacBook Pro, който се очаква да дойде с втори екран над клавиатурата, който ще замести стандартната лента с функционални бутони.