Готови ли сте за новата вълна от смартфони с последните иновации и технологични нововъведения?

Само месец остава до най-голямото международно събитие в бранша Mobile World Congress, където всяка година компаниите представят някои от най-хитовите модели за следващите 12 месеца.

Преди да се появят те обаче можем да кажем, че 2017 година определено имаше какво да предложи, а някои от представените през изминалите месеци устройства са на гребена на вълната и през новата 2018 година. Ето кои са най-добрите смартфони в света според Business Insider:

12. Essential Phone

Снимка 336684

Източник: essential.com

Дисплеят на този модел е почти от край до край и работи с почти изчистената и базова версия на Android за разлика от марки като Samsung и LG. Освен това работи бързо и прави добри снимки, като разполага с 360-градусова камера и опция за безжично зареждане.

11. Samsung Galaxy S8 и S8 Plus

Снимка 286134

Източник: GettyImages

Двата модела са сред смартфоните с най-добър дизайн досега. Те имат по-атрактивна визия дори от iPhone 8. Също така разполагат с доста опции, като това, че са водоустойчиви, а екраните им са по-големи от обикновено, което позволява да се виждат по едно и също време повече приложения и уебстраници. Телефоните предлагат бързо и безжично зареждане, както и ирисово и лицево разпознаване.

10. iPhone 7 и iPhone 7 Plus

Снимка 252402

Източник: GettyImages

След излизането си на пазара смартфоните на Apple успяха да изпреварят Samsung с по-добри приложения и функции. Според Business Insider ключовото е в това, че американската компания предлага много по-добра поддръжка при проблем с продуктите й, отколкото Samsung.

9. Razer Phone

Снимка 336686

Източник: razerzone.com

Моделът се смята за смарфон за геймъри най-вече заради уникалния си дисплей. Той обновява екрана си 120 пъти в секунда, а за сравнение при повечето телефони това става 60 пъти в секунда. Това гарантира безпроблемни игри.

8. Huawei Mate 10 Pro

Снимка 336685

Източник: consumer.huawei.com

Смартфонът е най-интересното предложение на китайския производител досега. Дизайнът му е приятен, водоустойчив е, с голям екран и 4000 mAh батерия плюс двойна камера.

7. Samsung Galaxy Note 8

Снимка 309158

Източник: GettyImages

Ултратънката рамка на дисплея на този модел го правят наистина красив, а в допълнение може да се посочи това, че работи доста бързо.

6. OnePlus 5T

Снимка 327194

Източник: OnePlus

Ако търсите високо качество на добра цена, това е може би най-добрият избор сред Android устройствата. Моделът разполага с огромен обем памет. Също така разполага с чудесна камера и опция за портрети, която може да се конкурира с iPhone X и Google Pixel 2.

5. Google Pixel 2

Снимка 316096

Източник: Google

Дизайнът на втория модел от серията на Google, но от друга страна се представя доста добре сред Android семейството. Pixel 2 работи с последната версия на операционната система и не ползва модифицирана версия, която му позволява да получава всички ъпдейти веднага след като Google ги пусне.

4. Google Pixel 2 XL

Снимка 316100

Източник: Google

Моделът разполага с всички компоненти и функции на представения по-горе, но има едно предимство - дисплеят му е по-голям и дизайнът му е малко по-различен.

3. iPhone 8

Снимка 315633

Източник: apple.com

През миналата година Pixel изпревариха iPhone, но днес моделите на Apple отново са начело. Тази версия разполага с корпус от стъкло и метал, страхотна камера, както и бързо безжично зареждане.

2. iPhone 8 Plus

Снимка 312350

Източник: Getty Images

Тук разликата от предишния е в по-големия и хубав дисплей и двойната камера, от която снимките излизат като от професионален апарат.

1. iPhone X

Снимка 335145

Може да се каже, че юбилейният модел на Apple беше най-чаканият смартфон през 2017 година. Той наистина впечатлява със своя OLED дисплей и опцията си за бързо и безжично зареждане.