Първият шоурум на eMAG в България отваря врати утре в столичния мол Сердика Център. Платформата за електронна търговия разширява дейността си у нас, като въвежда т.нар омниканален подход - предоставяйки и онлайн, и физическа дестинация за пазаруване, а с това и много допълнителни предимства за клиентите си.

Шоурумът се намира в Сердика Център на бул. "Ситняково" №48. Шоурумът ще разполага с 250 кв.м. търговска площ и ще бъде отворен всеки ден от седмицата между 10 и 21 часа.

Ще има възможност за закупуване на стоки на място от складова наличност от 500 артикула, както и за поръчки на определени продукти онлайн, с безплатна доставка до шоурума - откъдето могат да се вземат още същия ден.

Още едно предимство на физическата локация на eMAG ще е улесненото връщане на продукти, тъй като клиентите ще могат да правят своите заявки и да получават консултации на място. Новият канал за продажби на платформата за електронна търговия идва и с опции за потребителски кредити.

За търговеца

eMAG е част от Naspers group и един от най-големите онлайн ритейли в Централна и Източна Европа. Групата от компании в Румъния и България е основана преди 19 години и има репутация на мултинационален експерт в електронната търговия с дейност в 4 държави (България, Унгария, Полша и Румъния).

В България eMAG предлага повече от 100 000 свои продукта, а в Marketplace платформата си още над 900 000 артикула в много категории, включително телефони, телевизори, таблети, домашни електроуреди и други електронни устройства. eMAG.bg предлага също играчки, книги, стоки за дома и градината, продукти за красота и здраве, хоби, модни и спортни стоки.

Цените в новия шоурум

Цените ще бъдат същите като в сайта на eMAG. Отстъпки ще има в първите 3 дни от отварянето от 11 до 13 септември, когато ще има ексклузивни предложения от продукти от популярни категории на специални цени, важащи само за шоурума. Ще има и допълнителни предложения от различни категории като мобилни телефони, телевизори, електроуреди, лаптопи и аксесоари.

В шоурума на eMAG ще се помещава и Apple Shop - даващ възможност на потребителите да открият и да тестват най-новите продукти, да ги консултират специално обучени служители и да използват оторизиран сервиз. От Apple също са подготвили атрактивни предложения за първите 3 дни на отварянето на техния магазин в шоурума на eMAG.