Българска фондова борса - София АД и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия организират семинар на тема: "Възможности за финансиране на иновационни проекти чрез фондовата борса".

Семинарът се организира за фирми с одобрени проекти, финансирани от Националния иновационен фонд, съобщиха от PR отдела на БФБ-София.

Семинарът ще се проведе на 7 декември в НДК (четвъртък), зала 3.2 (влиза се през вход А3, намира се до зала 10), от 9.30 до 12.30 часа.

Встъпителни думи на семинара ще кажат изпълнителният директор на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия Станимир Бързашки и на Пантелей Карасимеонов - Директор "Международни връзки, комуникации и маркетинг", БФБ-София.

По-късно кратко представяне на БФБ - София ще представи Пантелей Карасимеонов - Директор "Международни връзки, комуникации и маркетинг", а предимствата на публичните компании ще покаже Румен Соколов - Главен експерт "Привличане на емитенти", БФБ - София.

Дискусията ще завърши с представяне на възможностите за финансиране чрез капиталовия пазар, които ще бъдат показани от Радослав Желязов - директор "Емитенти и членство", БФБ - София.

По това време в НДК ще се проведе и финансовото експо FinExpo 2006.