Националният авиопревозвач "България Ер" пуска промоции на самолетните билети до всички свои директни дестинации. Намаленията в кампанията "Любовта те кара да летиш" са в сила то 16 февруари и могат да бъдат ползвани до 30 юни.

Полетите от София до античната Атина са на цени от 40 евро за еднопосочен билет, а до Виена започват от 49 евро еднопосочно и от 88 евро двупосочно. Цената включва  1 бр. ръчен багаж до 10 кг, допълнителна дамска чанта или чанта за лаптоп, летищни такси, онлайн чек ин и кетъринг на борда.

От 220 евро в двете посоки започват цените на билетите между София и новата дестинация на "България Ер" Санкт Петербург. Срещу 209 евро пък може да бъде резервиран двупосочен полет до Москва, като в самолетните билети и за двата руски града са включени освен ръчен багаж, така и чекиран куфар до 23 кг, редом с всички останали комплименти от превозвача.

На атрактивни цени са и билетите до два града в Италия. В рамките на промо кампанията от 49 евро започват полетите до Милано, а от 54 евро са тези до Рим. Отстъпки има и за полетите на "България Ер" до Лондон, Прага, Кипър, Берлин, както и за Испания.

Повече подробности може да откриете на сайта на авиокомпанията www.air.bg. Всички билети, закупени в рамките на промоцията, могат да бъдат използвани за пътувания, започнали до 30 юни 2020 година. 

Две авиокомпании обявиха полети от София до Санкт Петербург. Но едната (още) няма разрешение за тях
Обновена

Две авиокомпании обявиха полети от София до Санкт Петербург. Но едната (още) няма разрешение за тях

Wizz Air все още очаква одобрение от властите за изпълнението им