Една от най-големите застрахователни компании на българския пазар - "Булстрад Виена Иншурънс Груп", обяви, че въвежда услуга за онлайн разплащания по всички активни полици на нейни клиенти. Новата опция е налична за всички видове застраховки без "Гражданска отговорност за автомобилистите".

Всеки, който иска да се възползва от онлайн плащането, трябва да влезе в профила си на адрес www.bulstrad.bg/login и да избере "Проверка и плащане на вноска по полица" от менюто "Услуги". В случай, че все още нямат профил, клиентите могат да го регистрират на сайта на застрахователя.

Ако все още не са направили регистрация на сайта, съветваме всички клиенти да се възползвате от тази услуга, за да бъдат известявани чрез sms и/или email при наближаващ срок и изтичаща полица и за да получават потвърждение по email за успешно онлайн плащане на вноски, както и редица други преференции, посочват от застрахователнто дружество.

Снимка 472066

Новата онлайн услуга е част от мерките, които "Булстрад Виена Иншурънс Груп" взема във връзка епидемията от коронавирус. Целта на компанията е да даде възможност на колкото се може повече хора да си останат по домовете, що се отнася до ползването на застрахователни услуги.

Ако все пак даден клиент има нужда до посети физически офис, информация относно организацията на работния процес на клоновете на дружеството може да бъде намерена тук. За всякакви други въпроси може да бъде използвана контактната форма на сайта bulstrad.bg.