Веригата за хранителни продукти T MARKET откри шест нови обекта в Пловдив вчера, посочиха от самата компания. Така общият брой на магазините им в страната надхвърли 80, а обектите им присъстват в 40 града.

От фирмата посочват, че и шестте нови магазина ще предлагат топла витрина, зареждана от обща кухня в града, в която работят 50 готвачи. В самите магазини ще се приготвят тестени печени изделия и свежи храни, включително салати. В тях ще има и кът за биохрани. В новите обекти ще има и обособени зони за хранене и пиене на напитки.

Колко български продукти продават Billa, Kaufland, Lidl и T Market?

Колко български продукти продават Billa, Kaufland, Lidl и T Market?

Четирите вериги държат около 30% от търговията с бързооборотни стоки у нас

"Ние не просто откриваме поредните красиви и големи магазини в Пловдив, а планираме да създадем и съвсем нов формат на нашите супермаркети", каза генералният директор на "Максима България" Петър Павлов. "Компанията ни извървя дълъг път, докато се стигне до днешния ден, и спокойно можем да кажем, че минахме доста нива нагоре. В момента сме в Топ 5 и всички наши конкуренти се съобразяват с Т МАРКЕТ."

Т MARKET използваха повода, за да обявят конкурс за есе за младежите на възраст между 14 и 18 години в Пловдив и съвместната кампания с "Национална мрежа за децата" за подпомагане на 10 социално слаби семейства в града чрез осигуряване на коледна вечеря.

Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Kaufland IT Hub

Софийските офиси, в които ще ви се прииска да работите: Kaufland IT Hub

Компанията, която за 2 години увеличи екипа си 14 пъти и трябваше да наеме втори офис в столицата