"Аксес Файнанс" - компанията със солидна експертиза в предлагането на небанкови кредитни карти, създаде нов за пазара кредитен продукт в сътрудничество с най-големия телеком в страната А1. А1 кредитна карта е част от портфолиото с финансови продукти, които телекомът лансира в началото на август.

В партньорстовото между двете компании беше създаден уникален за страната кредитен продукт, насочен към клиентите на телекома. А1 кредитна карта предлага теглене в брой без такса в цял свят, преференциални лихвени условия за клиентите на мобилния оператор и 0 лева годишна такса обслужване.

"Аксес Файнанс" наложи небанковата кредитна карта като продукт на българския пазар, като предложи на клиентите си гъвкави условия за кандидатстване и отлично клиентско обслужване. Компанията е неколкократен носител на наградата за клиентско обслужване на Live Help Now. Освен в България, тя оперира успешно и на други европейски пазари, сред които Полша и Румъния.

А1 ще разчита на експертизата на "Аксес Файнанс" във връзка с оценка на кредитния риск и обслужването на клиентите на кредитния продукт. "Партньорството с А1 е логична следваща стъпка в развитието компанията ни. Стремим се да отговаряме на динамичните нужди на пазара като предлагаме широко портфолио от кредитни продукти за различни клиентски сегменти" коментира Цветан Кръстев, управител на "Аксес Файнанс".

За А1 разширяването на продуктовото портфолио в посока предлагане на кредитен продукт е амбициозна стъпка напред и отстояване на лидерската позиция на телекома и по линия лансиране на допълващи иновативни продукти към основния бизнес на компанията.