Metropolitan Hotel Sofia се присъедини към бранда Radisson Individuals, част от Radisson Hotel Group, и така световният лидер в хотелиерството отново се завръща в българската столица.

Уникална индивидуалност и висококачествени услуги - това са сред важните фактори за сключване на партньорство между хотелите в различни държави и международната верига.

Новият бранд на Radisson цели да запази отличителните черти на хотелите, които се присъединяват към него, като така позволява на гостите им да се докоснат до автентичното местно гостоприемство.

Безспорно от огромно значение е и локацията - близо до летището, до бизнес сгради и дестинации за отдих, а местоположението на Metropolitan Hotel Sofia отговаря на всички тези условия. Хотелът се намира само на 10 минути от летището в българската столица, на пешеходно разстояние от Интер Експо Център, в близост до Бизнес Парк София, София Тех Парк, Мегапарк, The Mall, както и на 8 км от центъра на града.

Снимка 571139

Източник: Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals

Неслучайно през годините стилният столичен хотел се е утвърдил като предпочитан за бизнес пътувания и провеждането на корпоративни събития.

Бизнес срещи, интервюта, обучения, конференции, семинари - 10-те зали в Metropolitan са подходящи за всяко събитие. Конгресният център на хотела разполага с 4 конферентни зали и 6 зали за срещи, подходящи за събития от 8 до 220 души. А екип от професионалисти се грижат за добрата организация и гладкото протичане на ивентите.

Хотелът е прекрасен избор и за празненства.

Една от отличителните черта на ресторант Метрополитън е амфитеатралното разположение на 3 нива. Той съчетава модерна и романтична атмосфера, като предлага на посетители си истинска наслада от традиционни до модерни рецепти. Елегантният Мет Бар е чудесен избор за отпускане след тежък ден.

Снимка 571144

Източник: Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals

Уют и елегантност са в основата на нестандартния дизайн на Metropolitan Hotel, който се стреми да създаде усещането и комфорта на дома. Разполага с 201 стаи и апартаменти, които са подходящи както за работа, така и за почивка.

Същевременно хотелът предлага и редица допълнителни екстри - уелнес център, разполагащ с джакузи, релакс зона, сауна и парна баня, а гостите могат да излозват фитнес залата денонощно.

С всички тези условия и добрия екип, столичният хотел напълно следва основното мото и философия на Radisson - "Yes I Can!". Гостите му могат да са спокойни, че всичко, от което се нуждаят, ще им бъде предоставено и няма да им се налага да се ангажират допълнително по време на престоя си.

Световна тенденция е пътуващите да съчетават работата и почивката и да търсят разнообразие, високо качество и гостоприемство. Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals се стреми да удовлетвори именно все по-големите изисквания на посетителите.