Всички 80 000 клиенти на британския финтех Revolut вече могат да използват платформата за търговия с акции без комисионна на компанията, съобщиха оттам.

Потребителите с план Standard ще могат да правят до 3 сделки без комисионна на месец, докато тези с план Premium ще могат да правят до 8 сделки без комисионна. Клиентите на Revolut Metal пък вече могат да извършват неограничени сделки без комисионни на месец.

Всички сделки отвъд тези лимити ще бъдат таксувани с £1 на сделка. Revolut начислява и 0,01% годишна такса на потребители с планове Standard, Premium и Metal за съхранение на парични средства въз основа на стойността на клиентското портфолио.

Потребителите могат да избират измежду 450 американски акции. Търговията е активна между 16:30 и 23:00 ч., когато са отворени американските пазари.

Revolut въведе възможността за закупуване на частични (фракционни) акции за едва $1, което означава, че потребителите все още притежават част от компанията, макар и по-малка.

Незабавни пазарни сделки позволяват на клиентите на Revolut да купуват или продават акция или частичен дял по текущата пазарна стойност с актуализации на цените в реално време и данни за представянето на акциите.

Revolut и Monese пуснаха Apple Pay в България
Обновена

Revolut и Monese пуснаха Apple Pay в България

Услугата вече е достъпна