Това вече наистина е възможно: потребителите на iPhone могат да редактират и отменят изпращането на своите текстове. Тази седмица есенната софтуерна актуализация на Apple - iOS 16, стана достъпна за изтегляне от потребителите.

Според експертите това е една от най-изрядните софтуерни актуализации на Apple до момента.

Като задържите натиснат даден текст, ще имате опцията да отмените изпращането или да редактирате вашето съобщение. Въпреки това, ако разговаряте с някого, който не е изтеглил актуализацията, той ще получи два текста: оригиналната и редактираната версия.

Ако отмените изпращането на някое съобщение, получателят все още може да види оригиналното съобщение на устройства, на които софтуерът не е актуализиран.

Колко струват новите iPhone 14,  iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max в България?

Колко струват новите iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max в България?

Новите смартфони на Apple вече са в предварпителна продажба у нас

Имайте предвид, че новите функции няма да работят, ако комуникирате текстово с потребители на Android. По този начин се добавя още "масло в огъня" към продължаващата драма между Google и Apple.

Така или иначе, това е вълнуваща нова функция в кутията с изненади на Apple. Всъщност, това може би е едно най-вълнуващите неща, които компанията е правила от дълго време насам.