„Сиско системс България" стартира мащабна кампания за подпомагане на малките и средни предприятия в България, става ясно от интернет сайта на технологичната компания.

Дружеството отправя редица предизвикателства и решения към малкия и среден бизнес относно сигурност, оперативна ефективност, намаляване на разходите и обслужване на клиенти.

„Сиско" е разработил богат набор от достъпни технологични решения във връзка с всяка една от тези четири категории, които да подпомогнат успешния бизнес на малките фирми.

Решенията за защита на мрежата и бизнеса, компанията предлага чрез своя "Self-Defending Network", който гарантира максимална сигурност предпазва от намаляване на продуктивността и изтичане на информация.

Компанията предлага мрежова технология за повишаване на ефективността и подобряване на цялостната дейност във фирмата.

Кампанията включва и технологии, чрез които могат да се обединят информационни, гласови и видео комуникации. Това може да подобри взаимодействието с клиенти, казват още от „Сиско България".

Лидерът в мрежовите решения отделя специално внимание на МСП, за да им съдейства да развиват потенциала си, използвайки силата на мрежата.

Припомняме, че неотдавна компанията представи обновената версия на Cisco® Unified
Communications suite за пренос на глас, данни и видео - система,
предназначена специално за малките и средни предприятия.

Тя позволява на служителите да обменят информация чрез e-mail, глас или факс и чрез широка гама фиксирани и мобилни устройства.