Принц Джордж – първородният син на принц Уилям и херцогиня Кейт и най-младата модна икона в света – събра всички погледи при посещението на президента на САЩ Барак Обама в британския дворец „Кенсингтън”, посрещайки го по пижама, халат и пантофи.

Халатът за баня се счита за силен избор по време на среща с американския президент след часа за лягане.

Има обаче една лоша новина за последователите на малкия принц: халатът, който струва 39 долара, вече е разпродаден, предаде CNNMonеy.

Компанията зад персонализирания луксозен бял халат със синя шарка My 1st Years вече приема само предварителни поръчки след експлозия от заинтересовани купувачи.

„Не можем да повярваме, че принц Джордж облече нашия халат, за да се срещне с президента Обама. Не изглежда ли възхитително”, написа фирмата в профила си в приложението Instagram.

Даниъл Прайс, съосновател на базираната във Великобритания компания My 1st Years, заяви, че персонализираните продукти са създадени да бъдат достъпни, така че „всеки да може да облече детето си като принц или принцеса”.

Представител на кралския дворец „Кенсингтън” заяви, че принц Джордж, който се роди през 2013 г., останал 15 минути след часа за лягане, за да поздрави държавния глава на САЩ и първата дама.

Кралица Елизабет II навършва днес 90 години (ГАЛЕРИЯ)

Кралица Елизабет II навършва днес 90 години (ГАЛЕРИЯ)

Happy birthday, your majesty!