В едно от преградията на Силициевата долина само на около 15 минути от централата на интернет гиганта Facebook едно напълно ново изцяло стъклено имение търси своя купувач.

Разположено на обща площ от близо 1500 квадратни метра, то се продава за впечатляващата сума от 29 800 000 долара. Казано иначе неговата цена е с цели 23 000 000 долара повече от средната такава за жилищата в района, която се изчислява на 7 000 000 долара, пише Business Insider.

Снимка 356765

Източник: www.redfin.com

Футуристичната сграда е изградена от две съединени части под формата на буквата "L". Благодарение на това, че е изцяло стъклена, от нея се откриват наистина впечатляващи гледки на околността.

Снимка 356759

Източник: www.redfin.com

Имението разполага с шест спални, четири бани и отделно три тоалетни. Също така собствениците му ще могат да ползват собствен кино салон, басейн и гараж с място за 4 автомобила и зарядна станция за електрически коли.

За повече уют в огромната дневна има изградена отново от стъкло камина. Къщата е снабдена и със соларни панели на покрива, които генерират енергия и затоплят водата на външния басейн.

Снимка 356764

Източник: www.redfin.com

Осветлението, температурата и системата за сигурност в имението могат да бъдат управлявани лесно само с гласови команди от собствениците.

Но всички тези обяснения са ненужни пред снимките от впечатляващата ултралуксозна къща.

Още снимки можете да видите в нашата галерия.