На Извънредно общо събрание на акционерите на Банка Пиреос България, беше взето решение за назначаването на Ивета Стоянова за Ръководител/Директор/ на Службата за вътрешен контрол на Банката. До момента Ивета Стоянова изпълняваше длъжността Ръководител отдел „Вътрешен одит" на Банка Пиреос България АД.

Общото събрание прие изменения и допълнения в Устава на „Банка Пиреос България" АД, включително овластяване на Съвета на Директорите да взема решения за издаване на емисии облигации от Дружеството с обща номинална стойност в размер до сто милиона лева или равностойността им в друга валута, в продължение на  5 години, считано от вписване на изменението в търговския регистър на Софийски Градски Съд.

Извънредното общо събрание гласува и издаване на емисия обикновени, поименни, безналични, лихвоносни, свободно прехвърляеми, привилегировани облигации на дружеството с обща номинална стойност до тридесет милиона лева или равностойността им в друга валута с номинална стойност от 1000 лева.

Съветът на директорите е упълномощен от общото събрание на акционерите да определи всички необходими условия по облигационната емисия и да взима всички необходими решения свързани с характера на емисията.