"Витоша Ауто", официален партньор на премиум марката INFINITI, става представител на две нови автомобили марки, съобщиха от дружеството. Компанията вече ще е представител за Alfa Romeo и Jeep - и двете част от концерна Fiat-Chrysler Automobiles (FCA).

"Стартирането на новия проект Alfa Romeo и Jeep в България е предизвикателство за екипа на "Витоша Ауто", което ние посрещаме с увереността на опита ни и ентусиазма на новото начало. И двете марки са доказали се във времето легенди, които ние сме мотивирани да представим и обслужваме в нашите дилърства по възможно най-добрия начин", заяви Владимир Еленков, управител на "Витоша Ауто".

Досега представител за Jeep бе "Балканстар", докато Alfa Romeo бяха под шапката "Ауто Италия", част от холдинга "Еврохолд", която подписа споразумение за покупката на активите на ЧЕЗ в България.

От "Витоша Ауто" посочиха, че новите клиенти на Alfa Romeo и Jeep, закупени от компанията, ще могат да се възползват от традиционните за нея услуги, като 7-звездно обслужване, което собствениците на INFINITI вече добре познават. "Това е едно различно премуим отношение, което е организирано в услуга към клиента и насочено към разбирането на неговите нужди. Компанията запазва предлагането на заместващ автомобил, 24/7 Care Center, както и Fly Care услугата за посрещане и изпращане на летище "София", посочват оттам.