Австрийската компания "Кроношпан", разширява дейността си и набира допълнително работници, пише регионалният вестник "Борба", позовавайки се на информация, получена от дружеството.

Най-големият работодател във Великотърновския регион "Кроношпан България" е водещ доставчик на дървени материали и аксесоари за мебелните компании в България и света. Фирмата, чиито инвестиции в старата столица са за близо 300 млн. евро, е с традиции в снабдяването на най-добрите мебелни фирми и има успешно партньорство с мрежа от дистрибутори в страната и чужбина.

IKEA откри разширен център за поръчки в Бургас: шведската компания подготвя откриването на нов обект във Велико Търново

IKEA откри център за поръчки в Бургас: шведската компания подготвя и откриването на нов магазин - ето къде

Центърът за поръчки се намира в Mall Galleria

Повечето от търсените нови кадри, които са публикувани в платформата за търсене и предлагане на работа Jobs.bg са свързани с основното производство - електротехници, механици, мотокаристи, оператори на машини, опаковчици и др.

Дружеството инвестира в кадри в дългосрочен план и подкрепя всякакви допълнителни форми на обучение, повишаване на квалификацията и придобиване на нова.

Една от екстрите, които предлага, е възможност за изпращане на работници в чужбина в рамките на другите заводи на компанията по света. Най-големият вложител във Великотърновска област, притежаващ сертификат за инвеститор първи клас, е основан като малка семейна дъскорезница през 1897 г. в Австрия.

Аутсорсинг индустрията в България търси нови локации - Стара Загора, Велико Търново и Русе

Аутсорсинг индустрията в България търси нови локации - Стара Загора, Велико Търново и Русе

Гост в предаването Money.bg е Илия Кръстев, член на УС на Българската аутсорсинг асоциация

В момента е истински индустриален гигант с клонове в над 40 страни - от Испания до Австрия и от Беларус до САЩ