Шведската компания за мебели и домашно обзавеждане IKEA откри разширения и модернизиран център за поръчки, намиращ се в Mall Galleria. Със 140m2 повече търговска площ, ново студио за проектиране на кухни с мострена зала и четири допълнителни зони за планиране, компанията обяви, че е готова да отговори на очакванията на своите клиенти, свързани с цялостното обзавеждане на дома.

В разширения обект е обособено по-голямо пространство за гардероби, като потребителите ще имат възможност да избират сред най-актуалните предложения на бранда. Всички клиенти могат да поръчат артикули от пълния асортимент, наличен в онлайн магазина на IKEA , които да бъдат доставени безплатно до Центъра за поръчки в Mall Galleria. Компанията предлага и над 600 артикула, които потребителите могат да закупят и вземат със сечбе си на момента.

IKEA отваря 15 магазина в следващите 5 години: Знае се, че един от тях ще бъде в България

IKEA отваря 15 магазина в следващите 5 години: Знае се, че един от тях ще бъде в България

Малкият магазин от веригата стоки за дома ще бъде открит у нас през четвъртото тримесечие на 2023 г.

"Клиентите определено оценяват високо предимствата на нашите модулни кухни METOD, а проектирането именно на това домашно пространство е една от най-търсените ни услуги. Въпреки че в IKEA разполагаме с интуитивна програма, с която всеки може да проектира сам своята мечтана кухня, бургазлии предпочитат личното отношение и експертните съвети на нашите специалисти.

Ето защо взехме решение да развием услугата си още повече, предоставяйки на потребителите ни ново студио за планиране на кухни в Бургас с по-голям капацитет. Стараем се да отговорим максимално бързо на нуждите и интересите на хората и винаги да бъдем една крачка напред", коментира София Желязкова - управител на IKEA в Бургас.

Разширяването на Центъра за поръчки в Бургас е част от стратегията за развитие на бранда, който през 2022 година направи нововъведение в обекта, като увеличи асортимента и добави шведски храни.

През 2021 година брандът разшири и Център за поръчки Пловдив, предлагайки двойно повече продукти за директно вземане. А до края на 2023 година шведската компания ще открие още един обект във Велико Търново.

IKEA ще строи шести търговски обект у нас - във Велико Търново

IKEA ще строи шести търговски обект в България

Центърът за поръчки на шведската марка ще бъде завършен до края на следващата година