Международната компания Motorola има нов мениджър продажби за България. Това е Владимир Велков, който ще отговаря, както за българския пазар, така и за тези в Албания, Косово и Македония, съобщават от компанията. 

Той има дългогодишен опит в продажбите на потребителската техника. Велков започва кариерата си в GloBul, а след това е част от екипите на Solytron и Philips и Gibson, където за последно е ръководил бизнес развитието и продажбите на компанията именно за държавите от Южните Балкани. Велков завършва екология в СУ "Св. Климент Охридски".

Като мениджър продажби в Motorola той ще отговаря за изпълнението на поставените цели, ще се фокусира в изпълнението на плановете по отношение развитие на бизнеса в поверените му държави, оптимизиране на каналите за продажби, увеличаване на резултатите. 

"Motorola е една от малкото компании, където имаш възможност да представиш какво можеш, имаш възможност да взимаш решения и да задаваш насоки на бизнеса. Това е място, където има диалог с по-високите нива на мениджмънта", казва Владимир Велков.

"Вярвам, че Владимир е най-добрият избор, който можем да направим, и съм щастлив, че той вече е част от нашия екип. Движим се по план и следваме успешно нашата стратегия, така че 2019-а година ще бъде интересна и предизвикателна както по отношение на бизнес възможности, така и по отношение на продуктови представяния", посочва за новото назначение Владислав Иванов.