Пощенска банка стартира специална Младежка програма "Project YOUth", насочена към деца и младежи, с идеята да ги въведе в света на банковите продукти и услуги, създавайки им умението да се грижат за своите финанси. Модерното решение е разработено, за да формира финансовите навици и да научи на самостоятелност младите от най-ранна възраст. Едновременно с това им осигурява удобство при извършване на ежедневните им разплащания, като са предвидени и подходящи лимити за това, съобразени с възрастта им. Наред с другите предимства, като възможност за избор от различни атрактивни варианти за дизайн на дебитната карта и подходящи условия по програмата, сред които опцията за индивидуално определяне на лимити и контрол от страна на родител или настойник, ползването на дебитни карти възпитава подходящо потребление, отговорно поведение и разумно управление на личните финанси, и то от най-ранна възраст.

С младежката програма "Project YOUth" банката се фокусира в изграждането на стабилна връзка с най-младите потребители на нейните продукти и услуги, отговаряйки на специфичните им потребности и предоставяйки им финансови решения спрямо техния стил и начин на живот.

Програмата "Project YOUth" е предназначена за деца и младежи в три възрастови групи - от 7 до 14 години, от 14 до 18 години и от 18 до 26 години. Най-младите клиенти на банката имат възможност да изберат за своята дебитна карта един от шестте специално създадени дизайна и да се възползват от редица предимства. Иновативната програма на Пощенска банка идва с ключово послание "Децата ще се оправят навсякъде", което кореспондира на адаптивността и мобилността на младото поколение.

Снимка 585151

Източник: Пощенска банка

"Със старта на Младежката програма "Project YOUth" предоставяме поредното модерно продуктово решение на Пощенска банка и същевременно инвестираме в развитието на финансовите познания на младите хора още от ранна възраст, за да могат да развият потенциала си и да бъдат независими. Със сегментирането на програмата в три различни възрастови групи адресираме динамиката в развитието на най-младите ни потребители, така че да отговорим най-ефективно на финансовите им потребности във всеки един от етапите на тяхното израстване. Младите обичат да изразяват себе си чрез изборите, които правят, ето защо нашите предложения за дебитни карти разполагат с отличителен и впечатляващ дизайн. С възможностите, които "Project YOUth" им предоставя, те вече могат да се присъединят към финансовия свят на възрастните", коментират от Пощенска банка.

С дебитните карти от Пощенска банка децата и младежите придобиват нови и полезни навици, като формират своята финансова култура. С възможността за безконтактни плащания с дебитната карта за деца и младежи на ПОС в търговски обекти и опцията за пасивен достъп до интернет банкиране "e-Postbank" за справка на направените с картата трансакции младите се учат да управляват своя бюджет.

Програмата "Project YOUth" е част от стратегическата визия на Пощенска банка, която работи с грижа за своите клиенти и тяхното бъдеще, като им предоставя удобни решения за техните финансови планове. Същевременно с това програмата допълва иновативното портфолио на банката от продукти и услуги с висока добавена стойност за потребителите.

Информация относно всички условия по Младежката програма на Пощенска банка и опциите, които тя предлага, може да бъде открита във всеки офис от широката клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.