Money.bg и Samsung дават възможност на един от вас да се докосне до най-високите и иновативни технологии на пазара на смартфони, като спечели важен съюзник в ежедневието си - Samsung Galaxy Fold.

Мобилните устройства са нашият неизменен и незаменим съюзник както в личния, така и в професионалния живот. Те улесняват ежедневието ни, осигуряват постоянна връзка с близките ни и са нещо, без което трудно бихме се справили с работните си задължения. И за да могат да вършат всичко това, те трябва да са възможно най-бързи, мултифункционални и ефективни, като отговарят на постоянно развиващите се технологии и променящите се потребителски навици.

Снимка 490243

Източник: Samsung

През миналата година започна революционно нов етап в развитието на мобилните технологии с представянето на първия високотехнологичен смартфон със сгъваем екран Galaxy Fold на Samsung. С него компанията постави началото на изцяло нова продуктова категория, която събира в едно ключови характеристики на мобилните телефони и таблетите - от форм-фактора и материалите, през уникалната възможност за сгъване, спецификациите от най-висок клас и функционалностите на камерите: външната селфи-камера, предната двойна и задната тройна камера.

Samsung Galaxy Fold притежава два екрана - 4,6-инчов външен и 7,3-инчов сгъваем Infinity Flex Display. Огромният екран прави всичко по-лесно и приятно: от преглед на таблици до гледане на филм. Мощният процесор, страхотните камери и голямата батерия го правят незаменим спътник и на работа, и за почивка. Същевременно, благодарение на революционно тънкия си форм фактор и тегло от едва 276 гр., той е удобен и лек за носене.

Снимка 490242

Източник: Samsung

Със сигурност всеки от нас би искал да има такъв спътник, който отговаря на най-актуалните тенденции в технологичния свят. Именно те съпътстват всяка нова стъпка в развитието ни и със сигурност всеки от нас има какво да разкаже за опита си в тази посока.

Ето защо, за нас и за Samsung като компания, която поставя нуждите и изживяванията на потребителите в центъра на своята технологична галактика, е изключително интересно да разберем с какво технологиите са важни за нашите читатели, как са им помогнали в професионален план и какви успехи са постигнали, разчитайки на достиженията на инженерната наука в работата си. Търсим вашите истории на успеха - от първо лице, във вълнуващ кратък разказ, който да споделим с многобройната ни аудитория.

За да спечелите впечатляващия Samsung Galaxy Fold, е достатъчно да напишете кратка история за това как технологиите промениха вашия бизнес или компанията, за която работите, през последните години. Изпратете своя разказ на мейл igra@money.bg до 20 август, а за да се запознаете с пълните условия на конкурса, кликнете тук.

Снимка 490244

Източник: Samsung

Благодарим на всички участници, които изпратиха своите интересни истории. Дойде моментът, в който да обявим печелившия в конкурса - нашият екип, заедно с представител на Samsung България, избрахме вълнуващия разказ на Седат Изет. Ще се свържем с победителя, за да уточним получаването на наградата - впечатляващия Samsung Galaxy Fold.