Имате нужда от нов телефон, но не искате да правите компромис с качеството? Държите мобилното ви устройство да е по последна мода и да има най-различни функции? Вижте списъка на Business Insider с най-добрите модели смартфони, които има на пазара в момента, и си изберете от тях:

9. Samsung Galaxy Note 5

Това е убийствен модел на корейския производител, хващащ окото с големия си екран. Подобно на предишните версии на Note, цветовете на дисплея са много живи. Смартфонът привлича още с дизайна си от метал и стъкло.

8. LG G5

Този модел също прави впечатление с елегантния си метален корпус. Интересното при него е, че няма заден панел, което позволява на потребителите да сменят батериите му, когато едната от тях се е изтощила. Заден капак може да се добади към телефона, като той има приставки за хващане и закачане на устройството.

7. Samsung Galaxy S7

Мнозина твърдят, че новият Galaxy има невероятна камера, която е подобра дори от тази на iPhone 6S. Освен това смартфонът е много мощен, водоустойчив е и работи със софтуера за разплащания Samsung Pay. Неговото предимство е, че работи с повече устройства от аналогичния Apple Pay.

6. Samsung Galaxy S7 Edge

Този модел разполага с по-голям от S7 дисплей от 5,5 инча и по-голяма батерия.

5. Nexus 5X

Редица специалисти смятат, че новият смартфон на Google е един от най-добрите, които можете да си купите днес. Единствените негови конкуренти са „побратимият” му Nexus 6P и iPhone 6S.

4. Nexus 6P

Този модел е по-голяма версия на 5Х. Устройството на китайския производител Huawei има много добра репутация що се отнася до неговия хардуер.

3. iPhone SE

За хората, които предпочитат по-малки екрани, последният модел на Apple е вероятно най-добрият вариант. Той предлага чудесни мобилни приложения и работи с разплащателната система Apple Pay.

2. iPhone 6S Plus

Този смартфон на Apple пък е чудесен за любителите на по-големите дисплеи. Той е подобен на предишните модели на компанията с изключение на това, че разполага с новите А9 чипове и е един от най-мощните телефони.

1. iPhone 6S

Експертите смятат, че на пазара в момента това е най-добрият избор за смартфон. Според тях моделът разполага с най-добрите приложения.