Медийната група на bTV има нов оперативен директор. На поста беше назначен досегашният директор "Правни и бизнес отношения" и изпълнителен директор Господин Йовчев. Това става ясно от официално съобщение на bTV Media Group. 

На новата си позиция Господин Йовчев ще продължи да работи в тясно сътрудничество с президентът на Central Media Group (CME) в България Любош Йетмар и с главния изпълнителен директор на групата на bTV Мартин Швехлак, както и с целия мениджърски екип. Той ще продължи да отговаря пряко за областите, свързани с корпоративните отношения, правните въпроси, дистрибуцията на съдържание, корпоративната репутация и редица други бизнес дейности от стратегическа важност за медийната група.

Господин Йовчев се присъединява към мениджърския екип на bTV Media Group през април 2014 година като директор "Правен отдел". Той става член на Борда на директорите и изпълнителен директор през 2017 година. Той е и управител на Радиокомпания Си Джей, дъщерно дружество на bTV Media Group. Преди това е ръководил отдел "Регулации" в телеком оператора "Мобилтел",където е отговарял за цялостното съответствие между дейностите на дружеството,

Йовчев е завършил е "Бизнес администрация" с магистърска степен от Университета за национално и световно стопанство и "Право" с магистърска степен от Софийския университет "Св. Климент Охридски".