Когато през 2015 година компанията "Бенефит Системс България" за първи път предложи своята MultiSport карта на българския пазар, надали някой е очаквал, че тя ще се превърне в една от най-търсените придобивки сред работещите хора у нас. Към момента над 80 000 служители в страната имат абонамент, като спокойно можем да я определим като един от най-значимите доставчици на услуги в спортния сектор.

За хората, които все пак не са я ползвали, ще посочим само 3 числа: 1000 обекта, 500 различни активности в 1 карта. Срещу фиксирана месечна сума, в някои случаи изцяло или частично поета от работодателя, всеки служител може да получи достъп до на практика всички видове спорт, както и до редица други развлечения като спа зони например. Освен това с картата може да се ползват отстъпки за покупка на различни спортни стоки, както и да се посещават различни сезонни активности.

През 2017 година компанията пусна и допълнителна услуга - MultiSport Kids, която да позволи не само родителите, но и децата да посещават различни спортни обекти. Така цели семейства могат да отидат заедно на картинг, бадминтон, плуване или да опитат издръжливостта си на стена за катерене.

MultiSport вече ще предлага още по-гъвкави и достъпни решения

От "Бенефит Системс България" обаче не спират дотук и съвсем наскоро пуснаха трети вид карта в своето портфолио - MultiSport Lite, която се предлага на по-ниска цена и покрива основните видове активности. Желанието на издателите е чрез нея да направят спорта и грижата за здравето още по-достъпен за хората.

Независимо дали става въпрос за фитнес, танци или нашумелите занимания като табата и зумба, MultiSport Lite предлага достъп до всяко едно от тях в 350 спортни обекта. Това е и основната разлика с класическата карта - в размера на мрежата на спортните обекти и разнообразието от активности.

Кои спортни активности са достъпни с MultiSport Lite?

Новата карта MultiSport Lite e предназначено за онези, които харесват основни спортни активности и търсят по-ниска цена. Спортните дейности, които могат да се практикуват от притежателите на MultiSport Lite, са основно в 5 направления - фитнес, бойни изкуства, плуване, народни танци и аеробни занимания, като важат и досега познатите правила - по едно посещение на ден на избрана активност.

Както и досега, новото предложение на "Бенефит Системс България" е подходящо за служители на компании от всякакви индустрии. Ползвателите й ще могат да управляват достъпа си до спортните обекти, съобразявайки се единствено с навиците и предпочитанията си. За притежателите на MultiSport Lite също е предвидена карта за придружител, каквато е е традиционната политика на компанията.