Нашето дигитално бъдеще се случи без специално предизвестие или предупреждение. За мнозина вероятно това беше рязка промяна в навиците, а за други съвсем естествен и очакван процес. Електронните трансакции като начин на разплащане и все по-широкото използване на безконтактните технологии са предпочитан избор сред потребителите напоследък.

Разбира се пандемията ускори промяната и даде тласък за нови концепции в банковия сектор. Днес дебитната карта като разплащателно средство предоставя разнообразие от възможности и финансови привилегии на своите ползватели, а наличието на сигурни, ефективни, конкурентоспособни и иновативни картови продукти е ключово предимство за удовлетворението на потребителите.

Дебитните карти предлагат на потребителите лесен достъп до средствата им по всяко време и от всяка точка на страната, заедно с много допълнителни възможности. И това не е единственото предимство за клиентите на Пощенска банка. Те традиционно имат привилегията да използват едни от най-иновативните дигитални решения, каквото е мобилният портфейл ONE wallet.

Той гарантира бързина, удобство и гъвкавост на ежедневните разплащания, което го превръща в предпочитано средство за управление на личните финанси. ONE wallet постоянно развива своите функционалности и това го прави съвършеното решение за модерния човек, който непрекъснато търси синхрон с динамичния свят, в който живеем.

Снимка 575480

За да подсили максимално отличното изживяване на своите клиенти, Пощенска банка разработи иновативен дизайн за своите дебитни карти, който носи специалното усещане за стил и комфорт. Финансовата институция е първата в страната, която предлага дебитните си пластики с ново естетическо оформление, в което личните данни на притежателя са разположени изцяло на гърба на банковата карта.

Новата промяна отразява стремежа на Пощенска банка винаги да предоставя на своите клиенти финансови решения и продукти от висок клас и с безупречно качество. Затова стандартното производство на дебитни карти продължава на следващо ниво.

Неповторим стил за повече сигурност и удобство

Ролята на дебитната карта в динамичното ежедневие на потребителя е незаменима. С едно движение се спестяват време и усилия, а повечето търговци на дребно предлагат възможността за електронно разплащане, което се оказва и важна предпоставка в избора на потребителя за мястото на пазаруване.

С новия дизайн, клиентите на Пощенска банка получават важни предимства, които им гарантират допълнително ниво на сигурност и защита. Тъй като личните данни - име на картодържател, номер на картата и знакът за безконтактна функционалност са разположени вече на гърба на пластиката, при безкешово разплащане на ПОС терминал, те не са видими за никой друг, освен клиента.

Снимка 575481

С безконтактната функционалност потребителят може да извършва бързи плащания, независимо в коя точка на света се намира, на всяко устройство, обозначено със символа за този тип плащане. Дебитните карти от Пощенска банка дават още възможност за задаване на индивидуални дневни лимити за теглене и плащане, с което клиентът може да следи и разпределя по най-оптимален начин бюджета си.

Изискан вкус за ценители

В иновативния дизайн на новите дебитни карти на Пощенска банка са преплетени дигитални елементи, които добавят футуристичен акцент в концепцията и превръщат пластиката в елегантно минималистично решение. И тъй като животът ни е непосредствено свързан с интернет, дигитализацията и новите технологии, при пазаруване онлайн, най-лесният начин за разплащане за потребителя е чрез банкова карта.

В тази връзка финансовата институция предоставя изключително удобство на своите клиенти и ги улеснява максимално в разплащателния процес на поръчката, като потребителят въвежда данните си за разплащане, без да се налага да обръща пластиката. Картодържателите на дебитни карти от финансовата институция разполагат още с опцията да сключат застраховка "Карт протект", която представлява специална и достъпна услуга, осигуряваща защита при загуба или неправомерно използване.

Повече информация за дебитните карти и иновативните дигитални решения на банката може да се получи в широката клонова мрежа на финансовата институция, както и онлайн на адреса www.postbank.bg.