В забързаното ежедневие и в света на дигитализацията все по-често хората избират да плащат с физическа карта или чрез мобилен портфейл. Банковата карта е разплащателното средство, което предоставя множество възможности и предимства на своите притежатели, особено при наличието на сигурни, ефективни и иновативни картови продукти.

Електронните трансакции като начин на разплащане и използването на безконтактните технологии стават все по-предпочитан избор сред потребителите по цял свят. В края на 2020 г. над 2,8 милиарда мобилни портфейла са регистрирани в употреба, а прогнозите през следващите години са този брой да се увеличи с близо 74% и да достигне до 4,8 милиарда в края на 2025 г.

На фона на тази ситуация и в разгара на лятото, когато опитваш да намериш баланс между идеите за летен шопинг, ваканция и интересни събития, удобното пазаруване и лесното разплащане се превръщат във важен фактор. Особено, когато се добави съчетаването им с динамиката на работното ежедневие и препускането през всички задължения.

Колко често използваш своята карта - два или три пъти в седмицата? А може би всеки ден. Какъвто и да е отговорът, Пощенска банка ти предлага още малко допълнителна мотивация при избора на средство за ежедневните ти разплащания.

ЕТО КАК МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ С ПОЩЕНСКА БАНКА

В периода 1-ви юни - 31-ви август 2022 г. направи поне 10 плащания с твоята карта Visa от Пощенска банка, издадена преди старта на кампанията и участвай автоматично в томболата ни за награда. Изборът какви да са плащанията е изцяло твой - можеш да пазаруваш в търговски обекти, да плащаш за услуги и стоки онлайн, както и да платиш битовите си сметки, местни данъци и такси чрез дигиталните канали на Пощенска банка: интернет банкиране (e-Postbank), мобилно банкиране (m-Postbank) или универсален платец (u-Postbank). Може да плащаш както с физическата си пластика, така и с мобилния портфейл ONE wallet by Postbank или Apple Pay, където си дигитализирал своята карта. Колкото повече плащания направиш до 31-ви август, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш. Всеки 10 плащания с твоята карта Visa, отговарящи на условията за участие в кампанията, ти дават допълнително право на участие в томболата за една от страхотните награди.

НАГРАДИ

Това лято е време за пътуване и приключения. Кампанията на Пощенска банка, в партньорство с Visa, ти дават възможности за такива. Най-големите късметлии ще могат да спечелят един от 10 ваучера за пътуване до екзотична дестинация по свой избор, на стойност 8 000 лв. всеки. А един от всички участвали ще се сдобие с голямата награда - премиум хибриден автомобил Lexus UX 250h Hybrid EXECUTIVE Plus, за да пътува наблизо и надалеч, и с грижа за природата. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на нотариус, в срок от 10 работни дни след края на кампанията. Наградите подлежат на данъчно облагане по ЗДДФЛ, данъкът за автомобила е за сметка на спечелилия участник.

Пълна информация за условията за участие в кампанията, както и за получаването и ползването на наградите, се съдържа в Официалните правила на промоционалната кампания, налични тук, на сайта на банката www.postbank.bg.