Компанията Squircle Capital откри втората си офис сграда в София - North Tower. Най-новата офис сграда в столицата отвори врати с над 80% заетост. Това е втората кула от бизнес комплекса Bulgaria Towers, който включва и South Tower (бившата Infinity Tower), с локация точно над Bulgaria Mall.

North Tower се състои от 16 000 кв. м. офис площи. Сградата има 11 просторни офис пространства. Разпределението на отворените пространства на всеки етаж и етажните планове е до 2200 кв. м. Сред наемателите са LDC, EPAM, BIC, AIOPSGROUP и др.

Сградата е разположена на бул. "България", една от ключовите транспортни артерии на София. North Tower разполага и с директен достъп до пътните артерии и подземния паркинг. Сградата осигурява и достъп до допълнителни услуги, сред които банка, фудкорт и ресторанти, хранителен магазин, кафенета и над 100 магазина.

Снимка 552250

Bulgaria Towers, част от който е North Tower, е най-новото попълнение в портфолиото на Squircle Capital. Всяка сграда в комплекса има различна идентичност и интериор. Заедно образуват най-голямото офис пространство в този район на града.

"North Tower е сред най-амбициозните офис проекти, реализирани в България през последните няколко предизвикателни години. Светът се променя с доста бързи темпове и трябва да се адаптираме бързо. Не е изненадващо, че все повече бизнеси търсят работни пространства с повече удобства и открити общи части. North Tower предоставя на своите наематели всички необходими услуги и удобства на едно място", коментира Иван Табаков, управител на Bulgaria Towers и Bulgaria Mall.

Снимка 552249

Squircle Capital е независима компания за дялово инвестиране и мениджър на инвестиции в недвижими имоти с активи в цяла Европа.