Да си купиш жилище в Лондон е много скъпо, особено ако става въпрос за един от най-луксозните квартали на британската столица. Въпреки това една компания дава възможност на всеки да спечели изцяло обзаведен дом за 3,2 милиона паунда в Найтсбридж заедно с автомобил за 56 хиляди паунда.

Условието е желаещите да се включат в една игра, като таксата за участие е 10 паунда.

Платформата Your Laddr предлага къщи като награда, като въпросната разполага с три спални и две бани. Към залога е и джип Wrangler, пише Business Insider.

Условията към кандидатите е да са пълнолетни и да живеят във Великобритания. Те трябва да изиграят играта "Забележи къде е топката". Става въпрос за снимка, на която е изобразено игрище, а на преден план крикет играч се приготвя да хване летяща топка. Тя самата обаче липсва и трябва да бъде намерена.

Това е първият кръг от състезанието. След като участниците открият топката, те трябва да платят таксата от 10 паунда и да бъдат допуснати до следващия кръг, който ще продължи до края на септември.

Уловката е, че имотът ще бъде спечелен само ако бъдат продадени 380 хиляди билета за участие или иначе казано в случай че се включат минимум толкова хора в играта. В противен случай събраните пари ще бъдат дадени като награда на победителя.

Съдия на състезанието ще бъде професионален играч на крикет, като той ще определи къде точно се намира търсената топка. Този, който е дал най-близко предположение, ще спечели. Ако са повече от един, ще бъде избран победител на случаен принцип. Останалите ще си разделят по 10 хиляди паунда.

Голямата награда включва цялата къща, платени данъци и такси по нея за една година напред, автомобила с платена застраховка и паркинг.

Снимки на апартамента и на автомобила можете да видите в нашата галерия.