Колко струват най-евтините имоти, които човек може да закупи през частен съдебен изпълнител ЧСИ в България? Справка в регистъра на публичните продажби показа следното:

Най-евтиният имот, продаван от ЧСИ е нива с начална цена от 28 лева. Тук става въпрос за земеделски имот с площ 82 кв.м. който се намира в с. Долно ново село в област София. 

Най-евтиният едностаен апартамент, в регистъра за публичните продажби е с начална цена 4018.20 лева. Той се намира в град Гълъбово, ж.к."Строител". Апартаментът е построен върху общинска земя, със застроена площ от 34.32 кв.м. и се порадва в едно с принадлежащото му мазе с площ от 7.80 кв.м.

Най-евтиният двустаен апартамент, в регистъра за публичните продажби се намира на същия адрес, като най-евтиния едностаен апартамент. Той е с начална цена 5 732.70 лв. и е с площ от 47.15 кв.метра.

ЧСИ разпродава имуществото на производителя на салфетки "Лотос"

Само за месец: Втора фабрика за хартия затъна в дългове и фалира

След фалита на завода за хартия в Белово

Най-евтиният тристаен апартамент е с площ 115.6 кв. метра. Той се намира в добричкото село Божурец. Неговата начална цена е 22 248 лв. и разполага с антре, баня, две спални, едната, от които с баня, тераса и кухня-трапезария и дневна в едно помещение.

Най-евтиният многостаен апартамент, обявен за публинчна продан се намира в Добрич. Той е площ от 121.63 кв.м и се продава с начална цена от 49 200 лева.

Най-евтиният мезонет, който може да бъде закупен през ЧСИ се намира в смолянското село Проглед. Неговата площ е по-малка от тази на най-евтиния многостаен апартамент  - 115.55 кв.м, цената му също е значително по-ниска - започва от 33 638 лева.

Най-евтиното ателие, обявено за продан е с минимална цена от 7 200 лева. Неговата застроена площ е 24.73 кв.м. и се намира в жк. "Дружба" в Плевен.

ЧСИ продава малка електроцентрала: Колко струва работещ бизнес с фотоволтаици?

ЧСИ продава малка електроцентрала: Колко струва работещ бизнес с фотоволтаици?

Соларен парк през имотна агенция и малки обяви за големи централи, ето какви са офертите

Най-евтината вила, в регистъра се намира в Русе. Малката сезонна къща се продава заедно с лозе (с площ 437 кв. м.) с начална цена от 8 330.40 лева.

Най-евтиният гараж, който е обявен за публична продан се намира в пловдивската община Лъки. Застроената площ на гаража е 18 кв.м, а началната цена от която ще започне търга е 4025.70 лева. Най-евтиното паркомясто се намира в Бургас и по-конкретно ж.к. Меден Рудик, блок 606. Неговата начална цена е  5 940 лева.

Най-евтината къща, продавана от ЧСИ е с начална цена от 3888 лева. Тя се намира в село Кошарна, област Русе и е с площ 54 кв. м.

Фабриката "Премиер" в Ботевград фалира, ЧСИ разпродава имуществото й

Първата частна фирма на територията на Ботевград фалира, ЧСИ разпродава имуществото й

Компанията притежава марките "Премиер" и "Дядовата къща"

Какви са цените на най-евтините имоти в София?

Най-евтиният имот в София, който се продава от ЧСИ е производствен. Той се намира бул."Рожен" и е с площ само 1 кв. м. Неговата начална цена е 240 лева. 

Най-евтината жилищна сграда в столицата е къща в квартал "Суходол". Нейната начална цена е 7 672 лева. 

Най-евтиният апартамент в София, който може да бъде закупен чрез публична продан е едностаен и е на "груб строеж". Той се намира в кв. "Студентски град" и е с площ 37.09 кв.м. Неговата начална цена е 63 000 лв. или 1702 лв./кв.м. За сравнение средната цена на подобни имоти в същата част на града е 2208.46 лева. 

С начална цена от 21 520 лева, най-евтиното паркомясто в София в регистъра на публичните продажби се намира в кв. Слатина". 

ЧСИ разпродава имуществото на "Рубикон"

ЧСИ разпродава имуществото на една от първите големи частни фирми в хранителния бранш

Компанията няма активна дейност още от 2021 г.