Целта на почивката е да е приятно и забавно преживяване, но стигането до мястото на ваканцията обикновено е точно обратното. Скучно ви е, неудобно, притеснявате се да не ви падне батерията и куп други тревоги ви занимават.

Тук ще изброим няколко джаджи, които ще помогнат да се справите с тези притеснения и други, които дори не сте забелязали досега.

Безжичният рутер за път е добра инвестиция, когато не сте сигурни дали ще има интернет на мястото, където ще почивате или искате да имате лична и подсигурена безжична интернет връзка.

Външните батерии са особено популярни напоследък, но най-често хората си купуват по-малките варианти. По-добре изберете някоя от по-големите опции, за да не трябва да се тревожите за батерията си, а така може да помогнете и на приятел, ако се наложи.

Ако все пак не искате да носите допълнителна батерия, може да си купите кейс батерия за телефон, която може да добави до около 120% повече живот на енергийното устройство.

Пътувайки в чужбина, има голяма вероятност да се нуждаете от преобразувател на мощност. Може да заеме малко повече място от колкото ви се иска, но така със сигурност ще предпазите електроуредите си. Една от най-добрите опции са тези преобразуватели, които ще ви послужат в Европа, САЩ, Великобритания и Австралия.

Снимка 299500

Източник: GettyImages

Селфи стиковете се превърнаха във важен аксесоар при пътешествията на много хора, независимо че не са харесвани от много други. Препоръчваме да си вземете модел, който се свързва с Bluetooth с телефона, за да може да снимате с бутоните на стика, а не на телефона.

През летния сезон шансът да сте около водни басейни е голям, затова е добре да имате непромокаем кейс (калъф) за телефона. Така, дори той да падне във водата, ще бъде защитен и няма да спре да работи.

Шумоизолиращите слушалки могат да са от полза, ако ще пътувате дълго време във влак, автобус, самолет или каквато и да е друга шумна околна среда.

Снимка 299498

Източник: GettyImages

Електронните четци от рода на Kindle са добър избор за феновете на книгите при пътуване с малко багаж. Въпреки че няма да заменят чувството да държите истинска книга в ръцете си, не може да отречете удобството да имате няколко книги едновременно.