Най-популярната и използвана търсачка в света - Google на компанията-майка Alphabet, обяви пускането на нова опция за пазаруване. Тя ще позволи на потребителите да видят всички оферти за покупка на даден тип артикул, който е наличен в мрежата.

"На страницата с оферти ще намерите промоции и отстъпки в топ ваканционни категории, като облекло, електроника, играчки и красота. Те ще включват оферти от различни търговци, като  големи магазини, марки, които са насочени директно към потребителя, луксозни мултибрандови търговци на дребно, дизайнерски лейбъли и местни магазини", разясняват от Google.

Google променя Gmail - ето как

Google променя Gmail - ето как

Технологичният гигант иска да намали спама

Новата услуга ще позволи на клиентите да виждат всички артикули от определена категория, които са на разположение, да проследяват отстъпките и да сравняват цените.

Google променя Gmail

В началото на октомври технологичният гигант Google обяви, че променя технологично своята поща Gmail. Компанията ще направи по-трудно за разпространяващите спам да изпращат съобщения на потребителите на Gmail.

От Google заявиха, че ще изискват имейли, които изпращат по над 5000 съобщения на ден до потребители на Gmail, да предлагат бутон за отписване с един клик в имейлите.

Освен това, те ще трябва да удостоверят имейл адреса си, конфигурирайки системите си по начин, чрез който да докажат, че притежават името на своя домейн и не подправят IP адреси.

Защо е трудно да напуснеш Google

Защо е трудно да напуснеш Google

Веднага се появяват два тежки въпроса... и те са валидни при раздялата с всяка компания