50 - метрова яхта, струваща 3 милиона долара, обикаля хърватски води и чака своите наематели. Това скъпо удоволствие струва между 60 000 и 90 000 долара на седмица, в зависимост от сезона. 

Яхтата Ohana се оперира от чартърната компания Goolets. Капитанът на Ohana, Йосип Шерка е и собственик на кораба.

Яхтата има четири нива, като долната палуба се използва главно за каюти за гости и екипаж. Ресторантът е на главната палуба, където има и няколко каюти за гости. Разполага също със зона за отдих на открито. Гостите могат да се насладят на различни забавления или просто да плуват, разказва Business Insider.

Най-горната палуба разполага с хидромасажна вана, която може да побере около шест души.

Капитанът и осемчленен екипаж обслужват гостите на яхтата. Главният готвач е отговорен за обяда и вечерята за повече от 30 души всеки ден всекидневно.

Яхтата скоро ще бъде преоборудвана, след като чартърната компания предложи някои допълнителни удобства, които ще струват между 500 000 и 800 000 долара.

След ремонта една от терасите ще разполага, камина, барбекю и фитнес на открито. Ще има специална зала, където гостите ще могат да гледат филми или да играят видео игри. При ремонта яхтата ще се сдобие и с детска стая.